­

header saxefoon logo

Nieuwe Jilekes,

Zoals bij jullie allen bekend krijgen we een nieuwe outfit in de vorm van jilekes voor over de witte hemden/blouses van onze kapel.

Woensdag neem ik de pasmodellen mee naar de repetitie alwaar ieder lid na de repetitie om beurten even mogen passen. flashing light  Belangrijk LET OP!!!! Op de jilekes zijn maat en/of prijs kaartjes bevestigd deze mogen absoluut niet verwijdert worden. Gebeurd dit wel dan wordt het model niet meer terug genomen door de leverancier en de kosten zijn voor onze Kapel.

Voor onze vrouwelijke leden zijn geen pasmodellen aanwezig deze worden verzocht even bij Mariska Lemans in te te lopen. Hier worden de maten persoonlijk opgemeten. Een verzoek aan de dames maak zo snel mogelijk een afspraak met Mariska van Company Collections daar er zo weinig mogelijk vertraging zich zal voordoen in het productieproces. Hopende op uw aller medewerking. Het adres van de leverancier van de jilekes volgt hieronder.

 
John en Mariska Lemans

Company Collections Limbrichterstraat 26 6118 AM Nieuwstadt

 

Groet, Wil Mertens

sponsor

galerie 300x300

Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

Bron: http://www.galerie-marie.com/

sponsor

logo test

Uw partner voor renovatie en verbouwing.

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het directe contact met de klant staat voor ons centraal. Dus heeft u verbouwingsplannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag samen met u uw plannen helemaal uit.

Bron: http://www.artbouw.nl/

Sponsorkliks

sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze sponsor. Klik op de pagina:
Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op.
­