­

header saxefoon logo

Beste leden Muziekkapel Eigewies en Beschermvrouwe Marieke Russel,

Mooie woorden gesproken door Pastoor in de Beegse Mes "gebruik je talenten".
Inderdaad de talenten zijn in deze mis goed naar voren gekomen.
De muziekkanten van onze Muziekkapel-Eigewies hebben hier een mooie uitvoering neergezet. Voor de achtste keer de Beegse Mes opgeluisterd. Met een goed gevoel mogen we allen terug kijken naar deze prachtige uitvoering ondanks dat door diverse omstandigheden vijf muziekkanten er niet bij konden zijn toch een geslaagde uitvoering.
De nazit vele positieve reacties mogen ontvangen van zo maar kerkgangers die aanwezig waren een hand gaven een schouderklop van "wat hebben we genoten".

Ook Pastoor kwam zelfs tot twee maal toe met z'n dankwoord. Een groot dankwoord aan onze "Kapelmeister" Thei Smeets die veel geduld heeft met ons allen. Onze talenten hebben allen gesproken door hun instrument. De muzieknoten vloeiden samen tot een geweldig geheel. In stem gedragen achter de microfoon "Die kleine Bergkirche" door Wil Kucera en begeleid door ons allen kwam heel goed over.. Laten we allen met dit gevoel samen gaan spelen met Mandoline Orkest The Strings uit Stein wat wordt vastgelegd op cd  "Een Wens Van Marieke". Op donderdag 21 december 2017 in het MFC te Berg aan de Maas.

"Blaasmuziek" wat een mooi hobby met veel talenten.
Dank aan u allen voor deze geweldige uitvoering.
Eigewies, Eigewies ......hey hey hey..........
 
De Voorzitter Wil Mertens
 

P.S. kijk even op de website voor alle komende optredens of uitvoeringen.

sponsor

galerie 300x300

Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

Bron: http://www.galerie-marie.com/

sponsor

logo test

Uw partner voor renovatie en verbouwing.

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het directe contact met de klant staat voor ons centraal. Dus heeft u verbouwingsplannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag samen met u uw plannen helemaal uit.

Bron: http://www.artbouw.nl/

Sponsorkliks

sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze sponsor. Klik op de pagina:
Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op.
­