­

header saxefoon logo

01 kerstguirlande
Blaasmuziek Muziekkapel - Eigewies 2017.

Langzaam nadert het jaar 2018 maar voor dat het zover is staan er in december 2017 nog mooie optredens op de agenda zie de website. Schipperskerk een heel klein dorp onder de vlag van Papenhoven met Galerie - Marie in het voormalig Kerkje en ons repetitielokaal "De Keet" onder beheer van de Buurtvereniging De Scheepsbel.

Iedereen is apart en toch samen Muziekkapel Eigewies met respect aan ieder lid het hart laten spreken door jullie eigen instrument.Het leven gaat ook niet over rozengeur en maneschijn zo is het ook met de onze Blaasmuziek. Er wordt zich moeite gedaan ieder op z'n eigen wijze de manier van spelen de juiste muzieknotennoten de klankbalans en ook de gekozen muziekstukken die we spelen vormen allen samen Muziekkapel Eigewies. Met dank aan onze Kapelmeister Thei Smeets met een hoop geduld om toch ieder keer weer de positiviteit en de inzetbaarheid op te zoeken in de leden met daarin ook soms tegenspraak toch de muziekstukken begrijpelijk over te brengen. Ook zorgt Thei samen met z'n echtgenote Gigi dat "De Keet" voor en na de repetities en de verzorging van een natje en droogje achter de bar uptodate zijn.Ook hier een dankjewel aan beide.
Een dankwoord aan ons erelid Guus Kitzen die ons op de voet volgt en met tips en voorstellen en zijn aanwezigheid op diverse uitvoeringen een steun in de rug is. We ontkomen niet aan de digitale wereld de tijd verandert en wij moeten mee met z'n allen ook Muziekkapel Eigewies heeft een eigen website dit jaar is deze ontwikkeld door Bert Willems ondersteunt door Paul Habets. Net zoals in de muziek is 't er leren mee om gaan ook hier zal de tijd het leren. Dankjewel Bert en Paul.   Blaasmuziek verbindt de samenleving heb ik al 'ns uitgesproken oud of jong groot of klein dik kaal of dun geel zwart of bruin het maakt niet uit. Pak een instrument en we worden samen verbonden. Laten we dit met respect blijven koesteren dan weten we allen wat rijkdom is

                                                                                               "Kerstwens van Marieke"

Meer dan een jaar geleden kwam in ons midden Marieke Russel onze Beschermvrouwe van Muziekkapel Eigewies met een zeer positieve instelling en beschermende rol.
Marieke heeft een wens beter gezegd een "Kerstwens" en bij jullie allen wel bekend een gezamenlijk optreden met Wereld Mandolineorkest The Strings uit Stein waar Marieke ook Beschermvrouwe van is. Met z'n allen gaan we deze "Kerstwens" in vullen een "gedurfd optreden" van beide verenigingen.
Met een nieuwe outfit in de vorm van nieuwe jilekes mogelijk gemaakt door Marieke zelf gaan we op donderdag 21 december a.s. in het Multifunctioneel Centrum M.F.C. Bergerweg 1 te Berg aan de Maas dit ten uitvoer brengen.
Een groot dankwoord aan Marieke jouw warme verenigingsgevoel komt ons allen tegemoet fijn dat je in ons midden bent.
Als laatste rest mij u allen een geweldig gedurfd optreden toe te wensen een goede gezondheid voor 2018 en dat we samen de Blaasmuziek ook mogen blijven delen in 2018.
 
De Voorzitter Muziekkapel-Eigewies Schipperskerk.
Wil Mertens  december 2017 
 
Will Mertens 150 2018

sponsor

galerie 300x300

Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

Bron: http://www.galerie-marie.com/

sponsor

logo test

Uw partner voor renovatie en verbouwing.

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het directe contact met de klant staat voor ons centraal. Dus heeft u verbouwingsplannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag samen met u uw plannen helemaal uit.

Bron: http://www.artbouw.nl/

Sponsorkliks

sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze sponsor. Klik op de pagina:
Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op.
­