­

header saxefoon logo

Twee geheel aparte muziekgezelschappen Wereld Mandolineorkest The Strings uit Stein en Muziekkapel Eigewies uit Schipperskerk
maken samen "Marieke's Kerstwens" waar.

Het concert straalde warmte uit dit voelde men terug in de concertzaal van het MFC te Berg a/d Maas.
Dankbaarheid in de glimmende ogen van onze.....  "Beschermvrouwe  Marieke".

Een geslaagd optreden door ons allemaal.

Dank aan u allen.

De Voorzitter Muziekkapel Eigewies.
Wil Mertens
 

 

sponsorkliksVanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze

Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op. Zie in onderstaande banner (online) waar een aantal webwinkels vermeld staan die meedoen aan deze mannier van sponsoren.  

Dus nieuwe wasmachine, tv, laptop nodig of cadeautjes voor kinderen, kleinkinderen of partner kopen…….klik naar onze EigeWieze pagina en bestel online en sponsor.
Verenigingen zoals de harmonieën  in Grevenbicht zijn ons al voor gegaan en varen daar jaarlijks wel bij.

sponsor

galerie 300x300Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

De Schipperskerk heeft inmiddels de status van gemeentelijk momument. Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "n sjoon plekske" mag 
worden genoemd.

Bron: http://www.galerie-marie.com/

­