­

header saxefoon logo

Dank aan allen die zich hiervoor hebben ingezet muziekaal of met een andere bijdrage. Vastelaovend/Carnaval en de Blaasmuziek zijn samen verbonden.
Het volgende optreden staat al voor de deur en wel op 24 mrt a.s. bij Galerie-Marie.
 

De vergoeding in deze is al binnen betaald door onze Beschermvrouwe Marieke. Caspar de broer van haar wordt 60 jaar.

Marieke biedt Caspar een feest aan en Muziekkapel Eigewies hoort erbij. Laten we hier met z,n allen een mooi muziekaal verjaardagscadeau van maken. Caspar weet van niks hij zal verrast zijn. Na ons optreden mogen we met z'n allen nog gezellig mee feesten. Vraag aan alle leden probeer hier svp aanwezig te zijn samen muziek maken samen feesten.

B.v.d. Voorzitter
Wil Mertens

Will Mertens 150 2018

 

 

sponsor

galerie 300x300

Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

Bron: http://www.galerie-marie.com/

sponsor

logo test

Uw partner voor renovatie en verbouwing.

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het directe contact met de klant staat voor ons centraal. Dus heeft u verbouwingsplannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag samen met u uw plannen helemaal uit.

Bron: http://www.artbouw.nl/

Sponsorkliks

sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze sponsor. Klik op de pagina:
Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op.
­