­

header saxefoon logo

Al meer dan 30 jaar is Muziekkapel-Eigewies de kapel die haar muzieknoten de wandelaars van de jaarlijkse Kennedymars tegemoet laten komen. Met alle respect aan de deelnemers maar ook aan de muziekkanten die toch al jarenlang in alle vroegte hun inzet tonen in deze. Ja, de eerste muzieknoten vliegen dan te 07.15uur de wandelaars tegemoet bij Cafetaria De Driesprong te Mariahoop op de stille zaterdag voor Pasen.


Het applaus en de aanmoediging die we hier samen delen, zowel de wandelaars en de muzikanten is één chemie. Kracht of het doorzettingsvermogen aanwakkeren bij iedere wandelaar op muzikale wijze is hierin ons motto.
Wij krijgen dit terug van de wandelaars en dat doet ons goed, het geeft ons ook positieve energie om dan toch nog een extra muziekstuk ten gehore te brengen.

De wandelaars trotseren pijnlijke voeten en benen, de muziekkanten van Muziekkapel- Eigewies trotseren pijnlijke lippen van het instrument te bespelen. 
Een jaarlijks terugkerend optreden tijdens de Kennedymars door Muziekkapel-Eigewies en nogmaals een groot compliment aan alle deelnemers of het nu de 80 de 40 of de 10 km zijn.

Blijft toch voor iedereen de uitdaging, zal men toch die eindstreep halen. Ook voor onze muziekkanten een uitdaging om ieder jaar weer in alle vroegte muzikaal klaar te staan en de wandelaars moed in te blazen.

Een groot "dankjewel" aan alle leden van Muziekkapel-Eigewies uit Schipperskerk. 

De voorzitter Muziekkapel-Eigewies te Schipperskerk.
Wil Mertens        1-04-2018

sponsor

galerie 300x300

Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

Bron: http://www.galerie-marie.com/

sponsor

logo test

Uw partner voor renovatie en verbouwing.

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het directe contact met de klant staat voor ons centraal. Dus heeft u verbouwingsplannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag samen met u uw plannen helemaal uit.

Bron: http://www.artbouw.nl/

Sponsorkliks

sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze sponsor. Klik op de pagina:
Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op.
­