­

header saxefoon logo

Sjear Porteners benoemd tot Ere lid van Muziekkapel EigeWies. 

Sjear erelidmaatschap 1Afgelopen zaterdag 9 Juni zijn Wil en ondergetekende met grote trots, namens de gehele kapel,  naar Sjear geweest. Het was een onverwacht bezoek maar dat er iets bijzonders stond te gebeuren kon hij aan zijn thee water aanvoelen, niet zomaar waren we in vol ornaat naar hem toe gefietst. Ook zijn dochter Marjo was aanwezig en zat in het complot. Na een stukje heerlijke aardbeien vlaai en een kop koffie kwam voor Sjear de spreekwoordelijke aap uit de mouw. Wil sprak mooie en zeer terechte woorden over Sjear en zijn inzet en betekenis voor de kapel. Sjear als  voorbeeld als het gaat om betrokkenheid en het tonen van karakter stond daarin centraal. Om het geheel een officiële tint te geven hebben we hem tot slot de ingelijste oorkonde overhandigd waarin hij vanaf nu zichzelf, met recht, Erelid van Muziekkapel EigeWies mag noemen.

sjear erelidmaatschap 2

Sjear vanaf deze plaats nogmaals namens de gehele kapel van harte gefeliciteerd en we zijn er trots op om jou als Erelid te mogen toevoegen aan het mooie verhaal dat genoemd is “Muziekkapel EigeWies”

 

sponsorkliksVanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze

Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op. Zie in onderstaande banner (online) waar een aantal webwinkels vermeld staan die meedoen aan deze mannier van sponsoren.  

Dus nieuwe wasmachine, tv, laptop nodig of cadeautjes voor kinderen, kleinkinderen of partner kopen…….klik naar onze EigeWieze pagina en bestel online en sponsor.
Verenigingen zoals de harmonieën  in Grevenbicht zijn ons al voor gegaan en varen daar jaarlijks wel bij.

sponsor

galerie 300x300Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

De Schipperskerk heeft inmiddels de status van gemeentelijk momument. Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "n sjoon plekske" mag 
worden genoemd.

Bron: http://www.galerie-marie.com/

­