­

header saxefoon logo

image overlijdenVandaag heeft ons het trieste nieuws bereikt dat Sjear gisterenavond overleden is.

We leven mee met de familie en willen natuurlijk graag iets betekenen ten afscheid van Sjear. De familie heeft ons gevraagd of wij bereidt zijn om een laatste muzikale groet op te dragen tijdens de afscheidsdienst die zal plaats vinden op zaterdag 15 december om 12.30 uur. Precieze inhoud en tijdstippen zullen, na overleg met de familie, volgen.

Op dit moment past ons respect en medeleven voor Sjear en de familie.
Ook morgenavond, tijdens de repetitie, zullen we stilstaan bij het verlies van deze geweldenaar, prachtmens en voorbeeld voor velen.
 

Met gepaste groet, Martijn.

 

sponsor

01 galerie 300x300

Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

Bron:  http://www.galerie-marie.com/

sponsor

logo artbouw

Uw partner voor renovatie en verbouwing.

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het directe contact met de klant staat voor ons centraal. Dus heeft u verbouwingsplannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag samen met u uw plannen helemaal uit.

Bron:  http://www.artbouw.nl/

Sponsorkliks

sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze sponsor. Klik op de pagina:
Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op.
­