­

header saxefoon logo

zomervakantieEven een pauze oftewel vakantie na een niet al te drukke agenda maar toch iedere week de repetitie gevolgd onder leiding van Thei Smeets uit Grevenbicht in een mooi verbouwde Keet te Schipperskerk.

Muziek de verbindende taal in een wereld vol met allemaal verschillende mensen verschillende landen culturen groepen en gewoonten.Een taal die wordt begrepen zonder een woord te spreken.

Samen delen we deze passie de blaasmuziek in verbondenheid.Om allen even op adem te komen herstellen in gezondheid diverse leden moeten even pas op de plaat maken vanwege hun gezondheid.
" Beterschap aan Allen"
 

Vandaag woensdag de 26e juni onze laatste repetitie voor de vakantie waarna we op woensdag 31 jullie de repetities weer beginnen.

Uitkijkend naar een mooi optreden op zaterdag 24 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur in de tent op het Schuttersfeest te Obbicht.
Onze beschermvrouwe Marieke Russel ons Erelid Guus Kitzen alle leden en hun partners een mooie vakantie toegewenst.
 
De Voorzitter Muziekkapel - Eigewies te Schipperskerk.
 
Wil Mertens.
 
 

sponsor

01 galerie 300x300

Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

Bron:  http://www.galerie-marie.com/

sponsor

logo artbouw

Uw partner voor renovatie en verbouwing.

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het directe contact met de klant staat voor ons centraal. Dus heeft u verbouwingsplannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag samen met u uw plannen helemaal uit.

Bron:  http://www.artbouw.nl/

Sponsorkliks

sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze sponsor. Klik op de pagina:
Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op.
­