­

header saxefoon logo

01 logo

We hebben als muziekkapel EigeWies een roerig jaar achter de rug. Een jaar waarin we elkaar niet hebben kunnen en mogen ontmoeten op onze zo geliefde woensdag avond.

Voor velen de avond in de week waar je naar toe leeft. Vaste prik, de koffer op de rug, in de auto of op de kar en op naar de repetitie. Onder de bezielende leiding van onze Thei er op of er naast blazen, het plezier staat voorop.

En dan ook nog de heerlijke mogelijkheid om na te praten onder het genot van een drankje en soms een hapje. Een mop, een lach en soms ook serieus gepraat, het kon dit jaar allemaal niet vanwege de Corona epidemie.

De epidemie die ons allemaal treft, soms zelfs bij jezelf of in je directe omgeving. En helaas is het nog steeds niet voorbij en moeten we allemaal nog steeds geduld hebben.

Maar zoals we er met muziekkapel EigeWies in staan “gezondheid gaat boven alles” Dus we houden vol en kijken uit naar de dag dat we weer mogen. De dag dat we het instrument weer uit het vet kunnen halen en de noten weer kunnen laten schallen. Laten we duimen met z’n allen en pas goed op jezelf en je naasten.

Alle plannen en uitnodigingen die we hadden zijn niet weg gegooid maar worden enkel uitgesteld. Optredens in Aldenhof, Geleen, Kennedymars, Ilikhoven, Beegse Mes, kerst rondtocht, enz. Het gaat dit jaar niet meer gebeuren maar we hopen in het voorjaar licht te zien aan het eind van de tunnel. Tot die tijd willen we je bedanken voor je trouw Muziekkapel EigeWies aanhanger schap. Voor je steun en bijdrage op een afstandje.

Graag willen op deze wijze iedereen, met liefde, een hart onder de riem steken.

Een klein gebaar richting de kerstdagen en jaarwisseling die we, helaas op afstand, zullen gaan vieren.

Muziek kapel EigeWies wenst iedereen mooie kerstdagen en een mooie jaarwisseling met uitzicht op meer muziek in 2021. Het jaar waarin we als kapel alweer 35 jaar bestaan.

En Oh ja, natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe “spelende” leden. Neem gerust contact op met of via deze site en/of de facebook pagina.

Met muzikale groet, Wil, Math en Martijn.

 

sponsor

01 galerie 300x300

Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

Bron:  http://www.galerie-marie.com/

sponsor

logo artbouw

Uw partner voor renovatie en verbouwing.

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het directe contact met de klant staat voor ons centraal. Dus heeft u verbouwingsplannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag samen met u uw plannen helemaal uit.

Bron:  http://www.artbouw.nl/

Sponsorkliks

sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze sponsor. Klik op de pagina:
Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op.
­