­

header saxefoon logo

Met hart en ziel.

Thei ArcenDat is waar Thei voor stond. Hart voor de muziek, de mensen en Kapel EigeWies. Al zijn ziel en zaligheid stopte hij in de kapel. Zowel voor tijdens en na de repetities ademde hij kapel EigeWies. Hij inspireerde ons en heeft bij velen het hoogst haalbare, op muzikaal gebied, eruit gehaald.

Ondanks een soms zeer EigeWieze groep die, soms maar moeilijk wilde luisteren naar zijn directie aanwijzingen, bleef hij doorgaan en lukte het hem iedere keer weer om de kapel een stapje verder te brengen.
Mooie herinneringen blijven altijd bestaan. Hoogtepunten voor Thei en de kapel waren zeker de Beegse missen. We leefde daar met volle overtuiging naar toe echter ook de Kennedymars was ieder jaar weer een feest dat we nooit voorbij zouden laten gaan. Het schitterende optreden in de kasteeltuinen in Arcen waar hij straalde van geluk en trotsheid staat in ons geheugen gegrift.
Thei de kastelein, samen met Gigi achter de bar in de Scheepsbel. Ook dat deed hij met volle overtuiging, van de directie lessenaar schoof hij linea recta door naar het buffet om daar de na repetitie te verzorgen.

Er valt nog zoveel te vertellen en er zal ook nog veel over hem gesproken worden.

Thei, verenigingsman in hart en nieren, wij blijven jou herinneren als een zeer gedreven en mooi mens.
Namens Muziekkapel EigeWies wensen wij Gigi, Roland, Maurice, Hermi en iedereen die hem lief heeft heel veel sterkte toe maar vooral ook vele mooie herinneringen.

 

groepsfoto december 2017

sponsor

01 galerie 300x300

Als beeldbepalend gebouw met een multifunctionele uitrusting, is de Schipperskerk nog steeds het kloppend hart van het gelijknamige dorpje, dat terecht "’n sjoon plekske" mag worden genoemd.

Bron:  http://www.galerie-marie.com/

sponsor

logo artbouw

Uw partner voor renovatie en verbouwing.

Wij zijn een klein en dynamisch bedrijf, dat staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het directe contact met de klant staat voor ons centraal. Dus heeft u verbouwingsplannen, neem vrijblijvend contact met ons op en wij werken graag samen met u uw plannen helemaal uit.

Bron:  http://www.artbouw.nl/

Sponsorkliks

sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die muziek kapel EigeWies een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen direct naar onze sponsor. Klik op de pagina:
Direct iets aanschaffen via een webwinkel zelf kan natuurlijk ook echter dan ontvangen wij als muziekkapel niets. Doe je dit nu voortaan via sponsorkliks dan krijgen wij een percentage van het bedrag dat je uitgeeft bij diezelfde webwinkel. Het kost jezelf dus niets extra’s maar levert de kapel wel een percentage van het aankoop bedrag op.
­